AGAAT hulppas

Dag en nacht verzekerd zijn van hulp en advies? AGAAT weet raad! De AGAAT Hulppas is een unieke dienst die u, of uw mantelzorger, veel zorgen uit handen neemt. Ook kunnen we van dienst zijn voor bewoners van woonzorgcentra. Klanten kunnen 24/7 bellen met AGAAT. De tarieven zullen u verrassen!

AGAAT regelt voor u bijvoorbeeld warme maaltijden, een taxi of de boodschappen. U hoeft maar te bellen en we gaan ervoor zorgen. U betaalt voor het regelwerk van AGAAT een bepaald abonnementsbedrag. Dat kan al vanaf 10 euro per maand. Uiteraard komen daarbij de kosten voor de goederen of diensten die u besteld heeft. Doordat we scherpe tarieven met onze leveranciers hebben afgesproken, profiteert u daar direct van. In de tabel ziet u hoeveel korting u op elke dienst heeft bij een abonnement.

AGAAT Alarmering

Naast de AGAAT Hulppas, bieden we dag en nacht de mogelijkheid tot alarmering, overal in Nederland. De alarmering is binnens- en buitenshuis te gebruiken. We hebben daarvoor een contract afgesloten met LiveSafe. U kunt 24/7 op een alarmknop drukken en krijgt direct professionele hulp via een erkende alarmcentrale. Indien u de alarmcentrale oproept, beoordeelt deze de situatie en schakelt zo nodig direct (medische) hulpdiensten in. De alarmcentrale kan u op verzoek ook assisteren bij verlies of diefstal. Denk aan het blokkeren van betaalpassen of uw mobiele telefoon.

Bel of mail AGAAT voor meer informatie of een abonnement: