Laatste nieuws


Metamorfose rookruimte

De voormalige rookruimte op de 2e etage van een voormalig verzorgingshuis was al jaren niet meer in gebruik. Wat vaak gebeurt met dergelijke ruimten is dat er behalve opslag niets meer mee wordt gedaan. Ook het schoonmaakbedrijf maakte de ruimte al heel lang niet meer schoon en geen mens ging naar binnen.

Toen wij de kamer kwamen inventariseren verontschuldigde de facilitair manager zich voor hetgeen wij aan zouden treffen. Bij het betreden van de ruimte kwam de nicotine- en rooklucht ons tegemoet. De kamer ademde sigaretten. Plafond en wanden waren bruin en het geheel maakte een bijzonder mistroostige indruk. Samen met de klant werden de kleuren en de vloerafwerking bepaald en de werkzaamheden werden gepland.

In drie dagen tijd kreeg de kamer een complete metamorfose. Na eerst alles met water en schoonmaakmiddel goed gereinigd te hebben werden met speciale verf het plafond en de muren behandeld. Zo ook het aanwezige houtwerk en deuren. De mannen van AGAAT hebben hard gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn.

Rookruimte

Geen klus gaat AGAAT uit de weg en het bovenstaande bewijst dat, hoe erg ook de situatie van dat moment kan zijn, AGAAT weet altijd raad. En zorgt ervoor dat u een tevreden klant wordt, bent en zult blijven.

terug naar overzicht