Laatste nieuws


Agaat op rabobank woonevent

Wilt u een (andere) woning kopen of uw huidige woning verbouwen en wooninspiratie opdoen? Dan is het Rabobank Woonevent iets voor u. AGAAT weet raad staat ook op dit event als specialist in woninginrichting.

Kom tussen 18:00 uur en 21:00 uur naar het Rabobank Woonevent in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag. Het vervullen van een woondroom begint immers bij een goede oriƫntatie. Wat komt er eigenlijk kijken bij de aanschaf of verbouwing van een woning? Vragen die veel mensen bezighouden, zeker in de huidige tijd. De Rabobank en partners als AGAAT weet raad! staan u bij in dit keuzeproces.

Woninginrichting

AGAAT vertelt u graag meer over de mogelijke keuzes in woninginrichting. We hebben een ruim assortiment aan behang, verf, vloeren, gordijnen, inbetweens, vitrages, binnenzonwering en horren. Bij een nieuw of verbouwd huis hoort vaak ook een nieuwe inrichting. Wij adviseren bij het zoeken van de juiste materialen. AGAAT meet gratis in, om te zorgen dat uw nieuwe of verbouwde woning er perfect uitziet. Wij regelen voor u de woninginrichting van A tot Z, met eigen mensen. Daarin maakt AGAAT het verschil!

Inspiratie en advies

Tijdens het Rabobank Woonevent kunt u speeddaten met Financieel Adviseurs zodat u snel weet wat u kunt lenen en welke maandlasten hierbij horen. Ook voor de ZZP-er die op zoek is naar een (nieuwe) woning. Daarnaast kunt u terecht voor inspiratie en advies over plezierig wonen bij andere lokale experts zoals een notaris, makelaar, aanbieder van nieuwbouwprojecten of leverancier van duurzame oplossingen.

Kijk op de eventsite voor meer informatie en aanmelden.

agaat-op-rabobank-woonevent

terug naar overzicht