Laatste nieuws


Agaat op rabobank woonevent

Agaat op rabobank woonevent

Wilt u een (andere) woning kopen of uw huidige woning verbouwen en wooninspiratie opdoen? Dan is het Rabobank Woonevent iets voor u. AGAAT weet raad staat ook op dit event als specialist in woninginrichting.

lees verder


Nieuwsbrief ‘AGAAT vertelt’ verschenen

Nieuwsbrief ‘AGAAT vertelt’ verschenen

‘AGAAT vertelt’ editie 2 is onlangs verschenen. In deze editie stelt het AGAAT-team zich graag aan u voor. AGAAT weet raad! groeit en bloeit en heeft inmiddels een flink team in de uitvoering om particulieren, zorginstellingen en bedrijven van dienst te zijn. Want dat is de kracht van AGAAT, één aanspreekpunt, één telefoonnummer en eigen mensen.

Lees hier de actuele editie van AGAAT vertelt.


Metamorfose rookruimte

Metamorfose rookruimte

Dat AGAAT ‘klust’ is bekend. U kunt hierover alles terugvinden op deze website. Maar soms voeren wij werkzaamheden uit waarop ook wij bijzonder trots zijn. Van een van onze klanten kregen wij de opdracht om een voormalige rookruimte op te knappen.

lees verder


Verbouwing naar tevredenheid

Verbouwing naar tevredenheid

Dankzij een samenwerking met een erkend aannemersbedrijf is AGAAT eveneens in staat om op verantwoorde wijze verbouwingen uit te voeren. Zo ook onlangs voor een particulier waarbij de keuken en badkamer geheel naar wensen van de klant zijn verbouwd.

lees verder


'De verhuizing is grandioos verlopen'

'De verhuizing is grandioos verlopen'

De plotselinge verhuizing van haar moeder naar woonzorgcentrum Akkerleven, drukte zwaar op de schouders van Linda van der Kruk en haar man Dirk van Valen. ‘Pieters Verhuisservice’ heeft hen geholpen en bracht rust. Pieter van Foreest werkt voor deze verhuisservice samen met de organisatie ‘AGAAT weet raad!’. Een bedrijf dat zich met hart en ziel inzet voor zijn klanten.

Lees meer in Pieters Nieuws op pagina 4.


Gemak aan huis

Gemak aan huis

Geniet u van thuis? Of kunt u niet gemakkelijk van huis? Met de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit. Of u nu een pedicure, opticien of computerdeskundige zoekt. Ze komen graag naar u toe! Met de FlorecePas krijgt u nu ook korting bij AGAAT weet raad! U ontvangt 10% korting op de inpakservice, op uw verhuizing en op de diensten van AGAAT.

Lees er meer over op de site van zorgorganisatie Florence.


Uniek concept 'AGAAT weet raad!' breidt uit

Uniek concept 'AGAAT weet raad!' breidt uit

AGAAT weet raad! is een uniek totaal 'ontzorg'-concept. Het biedt volledige ondersteuning bij verhuizingen, schoonmaak, woninginrichting en handyman-werkzaamheden. In deze tijden van teruglopende collectieve zorg is het een pasklaar antwoord op de hulpvraag van particulieren en instellingen. Per 1 januari 2016 is commercieel directeur Paul Slijpen gestart om het zorgconcept verder uit te breiden.

Lees er meer over in de pers: ServiceManagement
Drimble


AGAAT biedt zorginstellingen uitkomst

AGAAT biedt zorginstellingen uitkomst

'Door de ontwikkelingen in de zorg zijn kleine tot grootscheepse verhuizingen nodig naar nieuwe locaties, naast de reguliere verhuizingen. Wij hebben een concept bedacht dat particulieren en zorginstellingen daarin volledig ontzorgt', vertelt Richard van der Geest, een van de initiatiefnemers van AGAAT en directeur van UTS Van der Geest Verhuizingen. 'Verhuizingen zijn namelijk ingrijpende operaties. Ingrijpend voor de instelling, maar met name ook voor de bewoners. Wij stelden het welzijn van de ouderen tijdens het verhuisproces al centraal, maar met AGAAT tillen we het begrip 'ontzorgen' naar een nog hoger niveau. Wij kunnen de klant volledig en in een relatief korte periode bedienen,' aldus Van der Geest. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.


Interieurstylist AGAAT komt bij u thuis!

Interieurstylist AGAAT komt bij u thuis!

AGAAT is gespecialiseerd in project- en woninginrichting. We hebben een ruime keuze aan stoffen, vloeren en behang, voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij hebben een uitgebreide stalenservice. Samen met u zoeken we de juiste materialen voor de juiste situatie en meten gratis in. Zo weet u zeker dat het past. En of het passend is, bepaalt u zelf in de eerste plaats. Uiteraard adviseert AGAAT u daar graag bij. Onze interieurstylistes hebben vele woningen, bedrijven en instellingen gezien. Zij weten waarop u moet letten en ook wat in de praktijk goed werkt. Zowel qua combinaties als in praktisch gebruik. De prijzen zijn absoluut marktconform, waarbij we gaan voor kwaliteit en service. We meten in, adviseren en verzorgen de stoffering: één aanspreekpunt, één telefoonnummer.